Een bedrijfspand kopen of verbouwen? Een kostbaar bedrijfsmiddel aanschaffen? Een zakelijke lening kan van pas komen.

Geld lenen voor jouw bedrijf

Een bedrijfspand kopen of verbouwen? Een kostbaar bedrijfsmiddel aanschaffen? Een zakelijke lening kan van pas komen.

Op deze pagina

Geld lenen voor je bedrijf

Een bedrijfspand kopen of verbouwen, een bedrijfsovername, een kostbaar bedrijfsmiddel aanschaffen of misschien gewoon behoefte aan extra liquiditeit. Er zijn veel redenen te bedenken waarvoor ondernemers behoefte hebben aan geld. Een zakelijke lening kan dan van pas komen.

Bedrijfshypotheek

Wil je een winkelpand, kantoorruimte of een bedrijfspand kopen of laten (ver)bouwen? Dan is de bedrijfshypotheek misschien een oplossing voor jou. Hiermee financier je eenvoudig zakelijk onroerend goed.

Zakelijk krediet

Heb je soms extra financiële ruimte nodig voor jouw bedrijf? Bijvoorbeeld wanneer je rekeningen moet betalen, maar jouw klanten nog niet hebben betaald of wanneer je jouw voorraad moet aanvullen. Dan is een rekening-courantkrediet misschien een oplossing voor jou. Hiermee kun je tot een afgesproken bedrag rood staan op jouw zakelijke rekening.

Ook voor herfinancieren van jouw huidige lening(en)

Heb je al een zakelijke lening of meerdere? Dan is het misschien interessant om deze over te sluiten. Vaak kunnen we een aanzienlijke besparing realiseren. Of we ook een besparing voor jouw bedrijf kunnen realiseren, zoeken we graag voor je uit.

Meer weten over zakelijk geld lenen?

Wil je meer weten over zakelijke financieringsmogelijkheden? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Andere berichten die je misschien interessant vindt

Heb je een vraag over dit bericht?

Heb je een vraag over dit bericht of wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan snel een persoonlijke reactie van een adviseur.

 

* We gebruiken deze gegevens alleen voor een reactie op jouw bericht.