Sonneveld Voogd trotse hoofdsponsor mini-afdeling FC ‘s-Gravenzande

Sonneveld Voogd draagt een gezonde levensstijl een warm hart toe. Sporten hoort daar ook bij en hoe jonger je begint hoe beter. Vandaar dat wij ook de komende jaren met veel plezier als sponsor optreden voor de mini afdeling van de plaatselijke voetbalvereniging FC ‘s-Gravenzande.
Sonneveld Voogd Sponsoring

Sinds 2011

De sponsoring van tenues voor de mini’s is in 2011 gestart. De mini afdeling, bestaande uit ongeveer 50 jongens en meisjes van de leeftijdscategorie 4 tot 5 jaar, werden hierdoor voorzien van 70 tenues. De kleding is verdeeld over maar liefst 14 kleuren van elk 5 stuks. De mini’s spelen regelmatig (gemiddeld 1 x in de 2 weken) op zaterdagochtend om 10:30 uur onderlinge wedstrijdjes, trainingen en voetbalspelletjes op het ‘s-Gravenzandse sportpark.

Nieuw jasje

Ook de komende jaren zullen de mini’s dus weer in de bekende tenues te zien zijn op de zaterdagmorgen bij de vereniging.

Mini toernooi

Naast de kleding wordt er jaarlijks het ‘Sonneveld Voogd Adviesgroep’ mini toernooi gesponsord aan het eind van het seizoen op de velden bij FC ‘s-Gravenzande.

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.